Comunitate

După ce o bătrână de 98 de ani a murit, doctorița de familie a chemat poliția pentru că decedata nu a venit niciodată la cabinet!

Caz socant la Gârceni,județul Vaslui, acolo unde o bãtrânã de 98 ani, moartã în urmã cu câteva zile, a fost „sãltatã” de anchetatori direct din sicriu! Cea care a alertat autoritãtile în acest caz, a fost doctorita de familie din comunã, care, nervoasã pe defunctã cã nu i-a cãlcat pragul dispensarului niciodatã, a refuzat sã elibereze rudelor documentul necesar eliberãrii actului de deces.

Ba, mai mult, doctorita Roxelana Cercel, din Iasi, a anuntat Politia, care, de voie, de nevoie, a trebuit sã urmeze procedura si sã ia biata bãtrânã de pe nãsãlie, ca sã o ducã la morgã. Rudele sunt în stare de soc pentru situatia creatã, cãci se pregãtiserã cu toate cele crestinesti, ca sã o înmormânteze pe bãtrânã.

Contactatã, doctorita de familie Roxelana Cercel a avut o analizã „furtunoasã”, luând în colimator pe toatã lumea, de la primar, pânã la asistentã, informaticienii de la DSP, comisia de eliberare a certificatelor de handicap, colegii de breaslã si…toti cei de care si-a amintit. Desi depozitia vehementã a medicului nu mai necesitã niciun comentariu în plus, ea rãmâne importantã, tinând cont cã acest cadru medical are în grijã o populatie de aproximativ 2560 de locuitori, câti are comuna Gârceni. Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã în care face cercetãri, urmând a fi fãcutã autopsia de cãtre medicul legist din Vaslui.

Bãtrâna de 98 de ani, Elena Bostan, care este decedatã de câteva zille, a fost ridicatã de politie direct din sicriu, bãgatã în sac si dusã la masina Medicinei Legale, sub privirile înmãrmurite ale familiei! Cum s-a putut întâmpla asa ceva? se întreabã tot satul! Explicatia este halucinantã, demnã de Cascadorii Râsului, dacã nu ar fi de plâns! Un medic de familie din Iasi, Roxelana Cercel, care este în rãzboi cu toatã lumea, de la primar la asistenta medicalã, a refuzat categoric sã elibereze certificatul constatator al decesului necesar pentru eliberarea Certificatului de Deces de la Primãria Gârceni pe motiv că bătrâna de 98 de ani nu a fost niciodată la cabinet să se plângă că este bolnavă. 

Vizualizări: 2,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: