Eveniment

Dus în arest după ce a înjunghiat trei elevi pe stradă

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la un liceu din municipiul Vaslui, a fost reţinut, după ce în seara de miercuri şi-a înjunghiat, în plină stradă, trei colegi. "În urma audierilor, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, agresorul a avut un conflict cu victimele, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri de cuţit în zona superioară a corpului (gât, braţe, torace). El a fugit iniţial de la locul faptei, după care s-a predat, fiind identificat de poliţişti şi condus la audieri.

"Elevii au suferit mai multe plăgi înjunghiate, doi fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui cu două echipaje de prim-ajutor din cadrul SMURD şi unul cu o autospecială a Serviciului de Ambulanţă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: