Administrație

Elena Lasconi, noul primar de la Câmpulung Muscel, este îngrozită de "cuscrăraia" din primărie

Noul primar ales al orasului Campulung Muscel, Elena Lasconi, a explicat, la Digi24, cum vede administratia locala si ce doreste sa schimbe in cadrul Primariei. Ea spune ca au fost facute angajari "pe baza de pliculet, nepotisme".

"Sunt o gramada de fini, de cuscri si se mostenesc functiile", a afirmat ea.  Noul edil ales din Campulung Muscel spune ca Primaria pe care o va conduce are un buget de 20 de milioane de euro, din care 14 milioane de euro se duc pe salariile angajatilor.

"Angajatii primariei ar trebui sa-i astepte pe oameni cu zambetul pe buze, ca sa nu mai spun ca toti cei care lucreaza in primarie ar trebui sa fie niste oameni profesionisti, nu asa cum s-a intamplat pana acum, angajari facute pe baza de pliculet, nepotisme, sunt o gramada de fini, de cuscrii si se mostenesc functiile din Primaria din Campulung. Daca iese cineva la pensie, vezi ca trebuie sa vina fiul sau nepotul, sau finul. Lucrurile astea trebuie sa se schimbe. Cei care sunt de buna-credinta vor gasi in mine un partener", a declarat Lasconi la Digi24.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: