Sport

Emil Săndoi, tehnicianul echipei Chindia Tîrgoviște, a fost depistat pozitiv

Tehnicianul echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a declarat, sâmbătă, la Digi Sport, că a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar a avut doar simptome uşoare. Alături de el, au fost testate pozitiv şi alte persoane din staf şi din echipă, relatează news.ro

“Am ieşit pozitiv la două teste. Acum vreo două zile am simţit o stare febrilă, un pic mai obosit, dar în rest a fost o chestie pasageră. Sunt în izolare acum. Am stat două zile şi o noapte internat. Şi eu şi jucătorii şi ceilalţi colaboratori ai mei. Nimic grav nimeni”, a spus Săndoi.

 
El a precizat că, la fel ca la testarea din 19 august, când au fost găsite infectate două persoane, şi de această dată rezultatele pozitive au venit după ce jucătorii au avut liber.

Preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Gheorgu, a declarat că la club sunt nouă persoane infectate: patru din staf şi cinci jucători. “Primele două persoane infectate au fost în data de 19, am urmat toată procedura, cu internare, izolare, tot ce prevede protocolul medical, o retestare la 7 zile şi acea retestare ne-a ieşit tot pozitivă. Au rămas în continuare în izolare. Ceilalţi în data de 26, după 7 zile. La retestare au ieşit şi ceilalţi pozitivi”, a spus Ghergu.

Sâmbătă, Chindia a anunţat că meciul cu Dinamo, din Liga I, se va desfăşura conform programării iniţiale, şi anume luni, de la ora 21.00. Tot sâmbătă, clubul din Târgovişte a achiziţionat trei jucători: Marco Dulca, Tiberiu Căpuşă şi Paul Iacob.

 
 

 

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: