Eveniment

Era tată, soț și patron

Tragedie în județul Satu Mare. Francisc sau ”Feri” cum îi spuneau prietenii, în vârstă de 40 de ani, tatăl unui copil minor, și-a pierdut astăzi viața într-un accident tragic de circulație. Acesta s-a lovit cu motocicleta de un parapet de protecție, decedând pe loc.

În urma sa, o soție a rămas văduvă, iar un copilaș a rămas orfan de tată. Feri a deținut mai multe afaceri în municipiul Satu Mare și era un om extrem de harnic, lucrând cot la cot cu angajații, fie în restaurant, fie în clubul pe care le deținea.

Între puținele zile libere pe care le avea într-un an, unele le petrecea cu familia, iar câteva pe motocicletă. Care era pasiunea lui. Îi oferea o perioadă departe de tumultul orașului, astfel încât să se recreeze. Din păcate, escapada de astăzi i-a fost fatală.

Conform informațiilor PresaSM, astăzi, în jurul orei 16:20, un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în municipiul Satu Mare, a condus motocicleta marca Hyosung pe Drumul Județean 193 între localitățile Roșiori și Pomi, iar într-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un parapet metalic din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

Acesta se afla singur pe motocicletă, iar în urma accidentului rutier victima a decedat pe loc. Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Bărbatul era căsătorit și avea un copil minor în întreținere.

Vizualizări: 520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: