Administrație

Executivul va aproba o OUG prin care se menține în activitate personalul angajat fără concurs

Azi,Executivul va aproa o OUG prin care va fi menţinut în activitate personalul angajat fără concurs în perioada stării de urgenţă din instituţiile sistemului naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, Ministerului Sănătăţii şi unităţilor subordonate, unităţilor sanitare şi serviciilor de asistenţă socială în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului.

Un alt proiect de OUG vizează desfăşurarea pe perioada stării de alertă a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul unor instituţii din sistemul justiţiei

„Prin derogare de la dispoziţiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, pe durata stării de alertă se pot desfăşura concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, al celorlalte instanţe judecătoreşti, al parchetelor şi din sistemul de probaţiune”, arată proiectul de act normativ.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: