Social-media

Facebook suspendă conturi pentru anumite comentarii

Ideea că poţi scrie orice despre oricine pe facebook nu mai e valabilă. O serie de comentarii pe care le postezi pe Facebook îți pot suspenda contul.

O nouă politică de blocare a conturilor și comentariilor a fost sesizată pe Facebook, iar compania americană nu a comunicat încă nimic în această privință.  Facebook a început să interzică toate comentariile din comunitatea utilizatorilor săi care au tentă sexuală, informează  agenţia  yoda.ro.

Așa cum şi Daily Mail notează într-un articol, rețeaua a început să blocheze acele mesaje care fac referire la poziții sexuale sau au orice formă de conotație sexuală.

În regulile interne de moderare a comentariilor, Facebook a început să oprească toate acele mesaje care făceau referire la persoane care își caută un partener sau o parteneră pentru o seară, poziții sexuale și chiar afirmații care făceau trimitere vagă în această direcție.

Facebook va continua însă în această direcție, având ca intenție să protejeze mai bine copiii, dar și femeile, în fața posibilelor agresiuni pe facebook.

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: