Politică

Familia Geoană, nuntă de cinci milioane de dolari

Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a avut parte de o nuntă de vis la Veneția, care a costat enorm.

Ana și-a unit destinele cu Garrett Cayton, care provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, spitalelor. Ginerele lui Mircea Geoană este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului. Acesta și-a dobândit averea din imobiliare. Totodată, socrul mare are o afacere mega-profitabilă în domeniul tehnologiei audio.

Conform tradiției, familia mirelui a suportat toate cheltuielile, care au atins suma uriașă de 5,5 milioane de dolari.

Evenimentul a fost comentat și de Dana Budeanu, care a avut o poziție dură în acest caz.

„Băi, m-a uns pe suflet, vreau să spun ceva de nunta Anei Geoana. Sper că a fost 5 milioane, că așa se fac nunțile. Mi se umple sufletul de bucurie, a dat în ficat la tot orașul, nu știi ce a fost pe toti parvenitii. Sunau pe acolo să întrebe ce se mănâncă, cine mai e. Toți parveniții care cica sunt în topul Capital, cu sute de milioane, dar au facut nunta de o suta de mii, din care rochia a fost 10.000.

A plătit familia mirelui. Eu vă spun, sunt copți toti ăștia de prin Herastrau. A fost nunta de trei zile si trei nopti, cum viseaza toate nevestele si fiicele voastre. Dupa nunta asta nu mai au ce face. Intru bucuria mea, au dat cel mai mare ficat la toata Romania. Pai statea Geaona pe la Veneția, daca era vreun pericol?", a spus ea la Romania TV.

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: