Politică

Familia Pastramă nu s-a înscris în PNL!

Viceprimarul sectorului 2 a demontat pe pagina sa Facebook minciuna despre familia Pastramă și înscrierea sa în PNL. Știrea care a fost cap de afiș ieri anunța că Brigitte Pastramă și soțul ei s-au alăturat echipei viceprimarului Dan Cristian Popescu și s-au înscris în PNL.

“În vremuri tulburi, manipulările prind repede și, atunci când sunt orchestrate cu grijă de oameni ce au învățat, probabil din familie, tehnici securiste, ajung să transforme un fake-news în bombă de presă.

 
Vreau să iau lucrurile pe rând pentru a înțelege cum o faptă bună este exploatată politic, meschin, pentru interese mărunte.

 
Azi s-a viralizat o știre falsă: Brigitte Pastramă a intrat în PNL la propunerea mea.

În primul rând, poza de la care a pornit știrea este veche de aproape două luni, deci termenul de "știre" este greșit. În al doilea rând, Brigitte Pastramă și soțul ei nu sunt membrii PNL și nici nu și-au manifestat vreun moment intenția de a deveni membrii partidului respectiv. Practic, nici nu mai vorbim de fake-news, ci de o intoxicare ce consider că a fost făcută cu bună știință.

Brigitte Pastramă și soțul său mi s-au alăturat într-o campanie de donare prin care am oferit aproximativ 300 de pachete cu bunuri destinate copiilor cu vârste între 0-3 ani, ce provin din medii defavorizate. Acțiunea a avut loc, așa cum spuneam, acum două luni, a fost organizată de Fundația Dan Cristian Popescu și a fost prezentată și asumată chiar pe această pagină (…)”.

 
 

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: