Eveniment

Familia unui șofer de TIR, distrusă în accident

Doi gorjeni, tată și fiica de numai 6 ani, au murit, marți dimineață, într-un groaznic accident, produs pe șoseaua de centură a Craiovei de un tânăr șofer din Dolj care a vrut să se sinucidă. Soția gorjeanului, în vârstă de 34 de ani, este internată în stare gravă la spital. Bărbatul din satul Roșiuța al municipiului Motru era șofer pe TIR. Dan Băcescu era în vacanță când s-a întâmplat tragedia. Își cumpărase mașină și își ducea soția și fiica pe Litoral. Un tânăr doljean, care a dorit să își pună capăt zilelor, le-a distrus visul.

Detalii cumplite au ieșit la iveală după accidentul care a avut loc marți dimineață pe centura Craiovei, în care au murit o fetiță de șase ani din Motru și tatăl ei.

"Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetarile urmand sa fie continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat", a transmis IPJ Dolj.

Tânărul de 25 de ani, din Gherceşti, conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens cu viteză și a lovit în plin mașina în care erau fetița din Motru și părinții ei. Cei doi șoferi și fetița au murit pe loc, iar mama micuței este la spital în stare gravă. Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00.

Dan și Ramona Băcescu, soții din Motru, au trecut, luni seară, pe la părinții bărbatului pentru a le arăta mașina cea nouă și a le spune că pleacă la mare. Vestea cumplitului accident, produs la Craiova, a ajuns la familia Băcescu în zorii zilei, după cum ne-a spus o mătușă a bărbatului mort în evenimentul rutier.

Vizualizări: 1,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: