Eveniment

Fațada unui bloc a luat foc

Un bloc de locuinţe cu patru etaje din oraşul Arad a fost evacuat, în noaptea de luni spre marţi, după ce termoizolaţia de pe faţadă a luat foc de la o anexă cu lemne care a fost cuprinsă de incendiu, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Incendiul s-a propagat de la o construcţie în care erau depozitate lemne şi rumeguş, aflată chiar lângă imobil, iar termoizolaţia blocului a permis extinderea rapidă a flăcărilor pe faţadă.

Locatarii s-au panicat şi au ieşit în stradă înainte de sosirea pompierilor, care au ajuns cu trei echipaje de stingere şi trei autospeciale SMURD, cărora li s-au alăturat echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat şi violent la o anexă plină de material lemnos şi rumeguş şi propagat pe anveloparea unui bloc învecinat. Intervenţia a limitat extinderea flăcărilor, care nu s-au propagat în interiorul locuinţelor sau în podul blocului", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Incendiul a fost stins după câteva ore de intervenţie, timp în care peste 30 de locatari au aşteptat în stradă. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii cercetează cauzele izbucnirii flăcărilor în anexa cu lemne. 

Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: