Sport

FCSB a solicitat din nou să joace în Ghencea

FCSB a solicitat din nou, în mod oficial, să joace în Ghencea, după ce s-a dat și o lege a folosirii bazelor sportive, dar CSA Steaua i-a răspuns vicecampioanei că nu poate juca acolo.

Marcel Ciolacu a netezit drumul lui FCSB spre stadionul din Ghencea, însă CSA Steaua se ține tare pe poziții și nu permite campioanei să joace pe stadionul pe care s-a consacrat. Încurajați de inițiativa președintelui PSD, oficialii vicecampioanei au transmis o solicitare spre clubul Armatei, care, potrivit managerului general Mihai Stoica, s-a opus din nou.

Conducătorul lui FCSB a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că a primit „un răspuns ciudat”.  „Am trimis o nouă solicitare. Am primit un răspuns ciudat. În prima parte argumentația e că nu sunt normele de aplicare a legii. Pe final ni se spune că în februarie se fac lucrări de mentenanță. Ce legătură are că nu sunt norme? Probabil că cineva are nevoie de o plasă de siguranță. Cineva refuză zeci de mii de euro pe meci. Cineva vrea neapărat ca statul român să piardă sume considerabile. Așteptăm normele, apoi ca lucrările de mentenanță să se desfășoare în condiții optime și… să se termine în acest secol”, a declarat Mihai Stoica.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: