Sport

Finala Cupei României la rugby, amânată

Finala Cupei României la rugby, programată vineri, între CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens, pe stadionul din Parcul Sportiv ''Iuliu Haţieganu'' din Cluj-Napoca, a fost reprogramată pentru primăvara anului 2019 din cauza terenului impracticabil, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Rugby.

''Meciul din finala Cupei României dintre CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens se amână; brigada de arbitri a decis că terenul Iuliu Haţieganu este impracticabil, cu porţiuni îngheţate, ceea ce ar pune în pericol siguranţa jucătorilor. Conform regulamentului, partida poate fi amânată 24 de ore, dacă se va găsi un teren practicabil, sau poate fi reprogramată'', a anunţat iniţial FRR.

Forul naţional a revenit apoi şi a precizat că finala a fost amânată pentru primăvară: ''În urma înţelegerii dintre CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens, finala Cupei României a fost reprogramată pentru primăvara lui 2019, data urmând a fi anunţată ulterior''.

CSM Bucureşti este deţinătoarea Cupei României, în ediţia trecută câştigând în premieră trofeul după o finală cu CSM Ştiinţa Baia Mare (27-26), dar şi a Cupei Regelui 2018.

Finala dintre CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens este a 72-a a acestei competiţii, cele mai multe trofee fiind câştigate de CSA Steaua Bucureşti (14).

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: