Administrație

Finanțare EximBank pentru un mare operator de salubritate

EximBank și compania românească Supercom, unul dintre cei mai importanți jucători la nivel național pe piața serviciilor publice de salubritate şi de management al deșeurilor, au încheiat un acord financiar în valoare de 70 milioane lei. Pachetul financiar include atât componente de finanțare, cât și de garantare – plafon pentru emiterea de scrisori de garanție bancară/confort.

Pe partea de finanțare, fondurile vot fi utilizate pentru a acoperi nevoia de lichidități pentru activitatea curentă, dar și pentru a și susține planurile de dezvoltare ale companiei prin credit de investiții.

”Prin structurarea acestei facilități complexe, EximBank își consolidează rolul de instituție financiară dedicată susținerii proiectelor din domenii prioritare ale economiei naționale – precum utilitățile de interes public – și care răspund în același timp obiectivelor stabilite de autorități din perspectiva pactului ecologic european Green Deal”, a declarat Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

Banca pune la dispoziție resurse financiare pentru companiile care dezvoltă  modele de afaceri axate pe utilizarea eficientă a resurselor pentru a reduce  impactul asupra mediului, sprijinind inițiativele firmelor locale care contribuie la susținerea unei creșteri  economice pe baze moderne, eficiente și competitive  în vederea îndeplinirii țintelor naționale în domeniu, se arată într-un comunicat al EximBank.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: