Politică

Firmă cu zero activitate în zece ani, îmbogățită după ce patronii au intrat în PNL

O firmă din Maramureș printre acționarii căreia se regăsesc mai mulți membri din PNL a câștigat, prin intermediul programului PNDL 3, 15 contracte în valoare de 1,4 milioane de lei în doar zece zile.

Activitatea firmei din ultimii zece ani arată că a avut „zero angajați și zero activitate”.

Potrivit presei locale, firma Nordexpert Consulting SRL, cu sediul în Baia Mare, înființată în urmă cu zece ani, a câștigat în perioada 1-10 octombrie 15 contracte de consultanță în valoare de 1,4 milioane de lei, prin programul Anghel Saligny. Înființată cu zece ani în urmă, activitatea firmei nu demonstrează competențe spectaculoase, raportând în fiecare an că a avut „zero angajați și zero activitate”. Conform emaramures.ro, contractele respective au fost încredințate direct, fără licitație.

Sursa citată mai explică că printre acționarii firmei se regăsesc mai mulți liberali, printre care și Ioan Călin Bota, fost consilier local, actual deputat și președinte PNL Baia Mare. De firmă ar mai fi legat și numele lui Bondici Șerban Marius, consilier local PNL în primăria Baia Mare în perioada 2012-2016.

Activitatea firmei din ultimii zece ani nu demonstrează prea multe competențe 


Ordonanța privind aprobarea Programului Anghel Saligni, în valoare de 50 de miliarde RON, bani pentru proiecte de asfaltare, canalizare și rețele de gaz, a fost adoptată la începutul lunii septembrie în ședința de Guvern.

Galerie foto



Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: