Politică

Forța Dreptei, organizații în 35 de județe

Partidul Forţa Dreptei are 35 de organizaţii judeţene constituite, până în prezent, iar până la sfârşitul anului va avea organizaţii în toate judeţele şi în ţările în care există comunităţi româneşti importante, a declarat, sâmbătă, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban.

"Mai avem şapte judeţe, unde încă nu am emis împuternicirea de constituire a filialelor judeţene. Avem 35 de organizaţii judeţene constituite. Avem peste tot oameni, încă nu am definitivat echipele şi mai ales încă nu am stabilit liderul. Este foarte important cine este liderul. Dar, până la sfârşitul anului, vom avea organizaţii constituite în toate judeţele şi în diaspora, în principalele ţări unde există comunităţi româneşti importante", a declarat Orban, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova.

El a menţionat că doreşte să păstreze relaţii cordiale cu formaţiuni politice care sunt în opoziţie, cu idei similare. "Dacă se va ajunge la o alianţă sau nu, important este să colaborăm, să ne coordonăm eforturile, să încercăm să fim cât mai eficienţi în opoziţie", a adăugat Orban.

Forţa Dreptei are în judeţul Dolj 16 organizaţii locale. "Domnul preşedinte Ion Groza (n.r. - liderul Forţa Dreptei Dolj) a reuşit constituirea a 16 organizaţii locale şi, evident, obiectivul nostru este ca până la jumătatea anului să creăm condiţiile pentru organizarea alegerilor", a transmis liderul Forţa Dreptei. 

Vizualizări: 50

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: