Sport

Fost jucător din Liga 1, decedat la 42 de ani

Adrian Mușat, fost fotbalist în Liga 1 la Extensiv Craiova și Gloria Bistrița, s-a stins din viață la doar 42 de ani. Acesta suferea de o boală necruțătoare care l-a măcinat în ultimii ani de viață.

Fostul atacant a crescut la Plimob Sighet și a evoluat de-a lungul carierei la formații precum Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach (Austria), înainte de a-și încheia cariera în urmă cu doi ani la CSM Sighetu Marmației, unde a pus umărul la promovarea în Liga 3, clubul anunțând tragica dispariție.

”Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, au scris cei de la CSM Sighetu Marmației pe pagina de Facebook a clubului.

”Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana sunt alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe! Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu să te ierte și să te așeze în dreapta Lui!”, a transmis și clubul Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019, după cum notează emaramures.ro.

Vizualizări: 38

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: