Politică

Fost jurnalist, pregătit de PNL pentru Primăria Capitalei

Liberalii au demarat selecția candidatului pentru Primăria Capitalei. Sondajul intern conține numai membrii de partid, o eventuală susținere a lui Nicușor Dan fiind, astfel, exclusă, arată ziare.com.

Favoriți pentru a prinde poziția de candidat PNL la Primăria Capitalei sunt Stelian Bujduveanu, actual viceprimar în administrația condusă de Nicușor Dan, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu și fostul realizator de emisiuni de la B1 TV, Silviu Mânăstire.

Plecat în mai 2022 de la B1 TV, Silviu Mânăstire este considerat un apropiat al lui Lucian Bode, pentru care a fost consilier în 2012, când actualul ministru de Interne a ocupat funcția de ministru al Economiei, în cabinetul Mihai Răzvan Ungureanu. Absolvent de Liceu Teologic, ardeleanul Mânăstire a dezbrăcat sutana sedus de jurnalism. De-a lungul timpului, a colaborat cu persoane notorii cum ar fi: Cozmin Gușă, Sorin Ovidiu Vântu, Andreea Paul Vass sau Emil Boc și a lucrat la Gardianul de Transilvania, Ziarul de Cluj, Realitatea Tv, Newsin și PSNews.

Vizualizări: 67

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: