Social-media

Fost jurnalist PRO TV, candidat al PER la Mehedinți

”De 30 de ani votezi doar ambalaje, e timpul să te uiți la conținut”. Acesta este mesajul de campanie cu care fosta jurnalistă Carmen Dincă merge la Mehedinți, hotărâtă să îi convingă pe alegători că este capabilă să-și pună în slujba lor următorii patru ani din viața ei.

Cu un CV impresionant și un premiu Emmy câștigat cu echipa știrilor Pro TV, pentru campania „Tu știi ce mai face copilul tău?”, Carmen Dincă a lucrat în 8 televiziuni din România ca prezentator de știri și reporter, iar în ultimii 10 ani a fost consilier și purtător de cuvânt în mai multe insitituții importante ale statului român. 

“Toată lumea mă compătimește", a spus Carmen Dincă. "Ce îti trebuie, de ce te bagi, de ce te amesteci cu toți oamenii pătați? Întrebările le găsesc corecte, dar pun si eu o întrebare capitală: dacă noi, oamenii curați, stăm deoparte pentru că nu dorim să ne murdărim, atunci cine ? Tot cei murdari? În această situație, nu avem nicio șansă. Am o fetiță de 6 ani, mă uit cu tristețe și multă îngrijorare, și mă întreb în ce lume o voi lăsa. Fac acest pas pentru ca mai încolo, la sfârșitul vieții mele, să nu regret că nu m-am implicat. Că n-am intrat în mocirlă să scot cu mîinile mele și ale altor oameni ca mine deșeurile care ne poluează existența“, a spus jurnalista.

Dacă va fi aleasă deputat, Carmen Dincă își dorește să fie ea însăși un exemplu pentru cei din jur.  “Poluarea nu e numai pe stradă, în aerul pe care îl respirăm, e în mâncare, în apă, în limbaj și mai grav, în sufletele noastre”, a concluzionat Dincă, pentru dcnews.ro.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: