Justiție

Fosta șefă de la TAROM, chemată luni la DNA

Mădălina Mezei, fost director general al TAROM, a fost chemată luni dimineaţa la DNA, în calitate de martor, după ce aceasta l-a acuzat pe ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, că în ziua moţiunii de cenzură i-a cerut să reţină aeronave la sol.

Mădălina Mezei a declarat vineri, într-o conferinţă susţinută în faţa sediului TAROM, că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a solicitat, cu două zile înainte de votarea moţiunii de cenzură, anularea a cinci zboruri interne şi identificarea parlamentarilor care se aflau la bordul aeronavelor respective, solicitări pe care le-a refuzat.

În replică, ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri seara, la sediul ministerului, că nu i-a solicitat fostului director general de la TAROM să reţină avioane la sol, precizând însă că a întrebat-o pe aceasta ce parlamentari zboară şi dacă totul este în regulă.

Pe de altă parte, premierul demis Viorica Dăncilă a dispus trimiterea Corpului de control al prim-ministrului la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA, "în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media".

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: