Justiție

Fostul ministru Tudorel Toader se dă curajos la doi ani după ce a fost amenințat

După ce fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a publicat un SMS pe care îl primise de la Marian Oprișan, în anul 2019, și în care acesta îl acuza că va fi remaniat pentru cănu a dat amnistia și grațierea ne întebam de ce ministrul nu o fi făcut public SMS-ul la vremea când l-a primit?.Atunci ar fi fost un act de curaj dar acum pare o reglare de conturi și interese. Publicarea mesajului, la doi ani distanță, se pare că face parte dintr-un război mai recente între Tudorel Toader și Marian Oprișan.

  
În prezent, Tudorel Toader face demersuri pe lângă CJ Vrancea să obțină sediul unui imobil de patrimoniu din Focşani, recent reabilitat, pentru a deschide în Vrancea, judeţul său natal, mai multe linii de studii ale Universităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi, unde Tudorel este rector, informează Adevărul.

 
Marian Oprişan se opune public acestei iniţiative, considerând că acea clădire istorică, la care s-a lucrat 30 de ani pentru reabilitarea ei, ar trebui să devină Palatul Culturii din Vrancea.

De altfel, chiar de Ziua Unirii Principatelor Române, adică duminică, 24 ianuarie, la inaugurarea clădirii, Oprişan a întrerupt discursurile celorlalţi oficiali pentru a anunţa că nu este de acord cu trecerea clădirii în administrarea Universităţii la care rector este Tudorel Toader, discuţii avansate fiind şi cu Universitatea din Bucureşti, care la rândul ei vrea să înfiinţeze două secţii la Focşani.Nimic pe lumea asta nu e întâmplător!

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: