Eveniment

Fostul socru al unui deputat PNL a fost asasinat

O mașină a explodat sâmbătă dimineața într-o parcare din Arad, un influent om de afaceri fiind carbonizat. Este vorba de Ioan Crișan, fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea. Ancheta a fost preluată de o echipă de la București.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.


Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice.

O echipă de anchetatori de la Bucureşti a plecat spre Arad, cu un elicopter, pentru a prelua cercetările în acest caz. Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române transmite că a dispus deplasarea de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: