Sport

Fotbalist din Serie A, depistat cu coronavirus

Italia se pregăteşte de reluare a antrenamentelor colective la echipele de fotbal dar a primit veşti proaste chiar de la o echipă de Serie A. Un fotbalist de la FC Torino fost depistat pozitiv pentru SARS-COV-2 şi a fost plasat imediat în carantină.

Clubul Torino FC a anunţat, miercuri, că un jucător din cadrul primei echipe a fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. "În timpul primelor teste medicale efectuate pe jucătorii de la Torino FC a apărut un caz pozitiv de Covid-19. Jucătorul, în prezent asimptomatic, a fost plasat imediat în carantină şi va fi monitorizat constant", a anunţat Torino, pe Twitter.

În schimb, rezultatele testelor efectuate de jucătorii echipei Napoli au fost negative iar a doua serie de teste la echipele italiene va fi efectuată joi. Jucătorii echipelor din Serie A sunt testaţi pentru noul coronavirus în vederea începerii antrenamentelor individuale.

Guvernul italian a decis că fotbaliştii se pot antrena individual începând de luni, când populaţia a ieşit din izolare după mai mult de o lună şi jumătate. Jucătorul depistat pozitiv nu a participat la antrenamente comune cu restul jucătorilor şi nu a existat pericolul contaminării.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: