Sport

FRF a stabilit meciurile din Play-off-ul Cupei României

Federația Română de Fotbal a stabilit miercuri, 23 august 2023, prin tragere la sorți, meciurile din faza Play-off-ului Cupei României, ediția 2023-2024.

 

Cele 16 jocuri rezultate în acest tur sunt programate în jurul datei de 30 august și vor avea loc într-o singură manșă, eliminatorie.

În faza Play-off-ului participă 32 de echipe, dintre care 8 vin din SuperLigă, după cum informează liga2.ro. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru echipe clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.

Din Turul 3 s-au calificat 18 echipe participante în Liga 2 și 8 din Liga 3. În competiție nu a rămas niciuna dintre cele șapte cele șapte câștigătoare ale Fazei regionale. 

Echipele notate primele sunt gazde, în urma clasării pe o poziție inferioară față de adversar în sezonul precedent.

Au rezultat șase confruntări între echipe din Liga 2 și SuperLigă, două între echipe din Liga 3 și SuperLigă, trei între echipe din Liga 2, patru între echipe din Liga 3 și Liga 2, respectiv una între echipe din Liga 3.

În urma efectuării tragerii la sorți de către federalii Mihai Andrieș, Gabriel Bodescu și Aurel Ionescu au rezultat următoarele meciuri în Play-off-ul Cupei României:

Metaloglobus București – Dinamo

FC Bacău – SC Oțelul Galați

Unirea Slobozia – FC Hermannstadt

CSC Dumbrăvița – UTA Arad

Ceahlăul Piatra Neamț – Universitatea Cluj

SCM Zalău – Politehnica Iași

CSC Șelimbăr – FC Voluntari

CS Mioveni – FC Botoșani

Progresul Pecica – Viitorul Șimian

FC Bihor Oradea – Campionii FC Argeș

CSM Alexandria – Concordia Chiajna

Unirea Dej – Steaua

Viitorul Ianca – CS Tunari

Phoenix Buziaș – Chindia Târgoviște

Corvinul Hunedoara – FK Miercurea Ciuc

CSM Deva – Gloria Buzău

 

Vizualizări: 59

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: