Sport

Gaziantep a anunțat unde va juca Alex Maxim

Erdal Guneș, antrenorul interimar al celor de la Gaziantep FK, formația care îl are sub contract pe Alexandru Maxim, a dezvăluit care va fi viitorul internaționalului român începând cu vara anului 2023.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani care asigură interimatul de la plecarea lui Erol Bulut susține că românul nu va rămâne definitiv la Beșiktaș și va redeveni din vară fotbalistul lui Gaziantep, deoarece în contractul de împrumut al mijlocașului nu există o opțiune de transfer permanent.

Maxim a adunat deja două partide în tricoul noii sale echipe, însă ambele apariții au venit de pe banca de rezerve, în jocurile de campionat disputate împotriva lui Ankaragucu și Bașakșehir. „Maxim este un jucător de înaltă calitate, iar caracterul său în afara terenului este grozav. Sunt foarte fericit să-l cunosc, să am ocazia să lucrez cu el. Maxim este jucătorul nostru.

Cred că Maxim este un jucător care merită ceva mai mult. Maxim va contribui cu siguranță la Beșiktaș. Contractul lui nu are opțiune de cumpărare verbală sau scrisă. Maxim va fi alături de noi în sezonul viitor”, a spus Erdal Guneș, antrenorul interimar al lui Gaziantep FK, citat de ntvspor.net.

În urma cutremurului din Turcia, cele două formații din zona care a fost cea mai afectată de dezastrul natural, Gaziantep FK și Hatayspor, au ales să se retragă din întrecerea internă pentru acest sezon competițional.

Vizualizări: 34

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: