Politică

Generalul Ciucă, ultima noastră șansă la normalitate

După bătaia de joc de zilele trecute, cînd premierul desemnat Florin Cîțu a fugit cît l-au ținut picioarele de teamă ca va fi votat în Parlament, acum Președintele Iohannis se face că face consultari prin teleconferință.

Pentru că n-a fost deajuns circul cu Florin Cîțu, azi premierul interimar Ludovic Orban care recunoaște că s-a văzut cu senatorul liberal testat pozitiv la coronavirus a adunat presa să declare că se autoizolează.

Nu la domiciliu, cum spune legea data tot de subordonații săi, ci la Vila Lac 1 și nu singur, ci alături de întreg Guvernul interimar al Romaniei. Păi să nu zici că Băsescu are dreptate cînd declara că omul ar trebui internat de urgență fără să mai fie consultat?! În aceste condiții, nici nu trebuie insistat pe acest om care a dovedit cu prisosință că are mentalitate de... cobzar.

Președintele Iohannis, dacă-l va desemna tot pe Orban premier, va termina îngroparea definitivă a PNL si odata cu el toate aspirațiile în mai bine ale milioanelor de oameni. În situația în care vecinii României închid granițele, cînd coronavirusul a pătruns în Guvern și în Parlament, cînd lumea întreagă reacționează normal la pandemie, Iohannis poate să-și spele o parte din păcate desemnîndu-l ca premier pe generalul Nicolae Ciucă, singurul din prima linie care știe pe pielea lui ce înseamnă un război.

Amintesc de război pentru că situația actuală a Romaniei seamana cu un război pe bune, numai că nu se folosesc bombe, ci virusuri. În scurt timp vom vedea dacă îi mai pasă cuiva de Romania!

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: