Sport

Gigi Becali dă o lovitură celor de la CSA Steaua

Bătălia între FCSB și CSA Steaua pentru numele, palmaresul și culorile Stelei București pare să se fi decis. Ambele echipe susțin că au palmaresul și istoria echipei roș-albastre și mai ales că le aparține Cupa Campionilor Europeni câștigată la Sevilla în finala contra Barcelonei din anul 1986.

 Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit termenul de 2 martie pentru recursul făcut de cei de la FCSB în legătură cu decizia luată de Curtea de Apel din iunie 2021. Acea hotărâre prevedea faptul că palmaresul Stelei din perioada 1947-1998 le aparține celor de la CSA Steaua iar palmaresul din perioada 1998-2003 îi aparține asociației non-profit AFC Steaua.

Gigi Becali este convins că va câștiga procesul după ce a văzut că și Rapid și-a câștigat marca în instanță. „Să vedem ce o să fie. Au dat o lege, acum vor să dea o hotărâre de guvern ca să facă procedurile de închiriere. Eu am câștigat toate procesele cu Talpan. Știți cum? Cu Rapidul. Acolo scrie clar: cel ce este continuatorul are marca notorie și deține sigla. Clar, punct, definitiv, irevocabil, aia vin și o arăt. Uite ce zice judecător la Curtea de Apel. Eu am o hotărâre judecătorească în care spune că eu sunt continuatoarea. Dacă eu sunt, uite ce spune alta, că are și marca notorie, și sigla. Ce mai vrei? Am câștigat!”, a declarat Gigi Becali.

La finalul anului 2016, echipa patronată de Gigi Becali a fost obligată de instanță să își schimbe stema și numele. Pe lângă asta, decizia instanței a fost ba chiar să piardă și o parte din palmares.

Vizualizări: 32

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: