Stil de viață

Giorgia Meloni, înșelată de soț

Şefa guvernului italian, Giorgia Meloni, a anunţat vineri sfârşitul relaţiei cu partenerul ei de viaţă şi tatăl fiicei sale, jurnalistul Andrea Giambruno, după ce conversaţiile cu tentă sexuală pe care acesta le-a purtat cu o colegă au ajuns în presă, fiind difuzate în cadrul unui program de televiziune, transmite EFE.

"Relaţia mea cu Andrea Giambruno, care a durat aproape zece ani, se încheie aici", a scris pe reţelele de socializare Meloni, care a publicat o fotografie în care apare alături de fostul ei partener şi de fiica lor.

 

În mesaj, Meloni adaugă: "Îi mulţumesc pentru anii minunaţi petrecuţi împreună, pentru dificultăţile prin care am trecut şi pentru că mi-a dăruit cel mai important lucru din viaţa mea, fiica noastră Ginevra". Însă "drumurile noastre s-au despărţit de ceva vreme" şi "a venit timpul să luăm act" de acest lucru, adaugă ea.

"Voi apăra ceea ce am fost, voi apăra prietenia noastră şi voi apăra, cu orice preţ, o fetiţă de şapte ani care îşi iubeşte mama şi îşi iubeşte tatăl, aşa cum eu nu l-am putut iubi pe al meu. Nu mai am nimic de spus despre asta", a mai scris Meloni, al cărui tată a abandonat-o când era mică.

În final, Meloni adaugă: "Toţi cei care sperau să mă slăbească lovindu-mă în căminul meu să ştie că, oricât de mult speră picătura de apă să străpungă piatra, piatra rămâne piatră şi picătura este doar apă".

 
 
Giorgia Meloni este prima femeie care deține funcția de premier al Italiei. Ea a preluat mandatul în urmă cu un an. Meloni este președintele partidului de extremă dreaptă Fratelli d'Italia.


Programul de televiziune satiric 'Striscia la Notizia' a difuzat în ultimele două zile conversaţiile pe care Giambruno, prezentatorul emisiunii 'Diario del giorno' (Jurnalul zilei), le-a purtat cu o colegă de muncă.

În această conversaţie, Giambruno poate fi auzit spunând lucruri precum: "Pot să mă ating în timp ce vorbesc cu tine?", "Eşti logodită?" sau "Eşti o persoană deschisă la minte?" "Ştii că eu şi ... (numele nu a fost difuzat pe post - n.r.) avem o poveste? Tot Mediasetul o ştie, acum o ştii şi tu, dar căutăm un al treilea participant pentru că facem triouri, chiar cvartete cu...'', continuă Giambruno.

Mediaset este compania italiană de media fondată de defunctul Silvio Berlusconi, fost premier şi aliat al Giorgiei Meloni.

 

Giambruno o întreabă din nou pe colegă dacă se va alătura "grupului de lucru", iar când femeia răspunde afirmativ, îi spune că trebuie să le dea "ceva la schimb". Femeia, a cărei identitate nu este cunoscută, întreabă dacă există "un test de aptitudini", iar Giambruno răspunde că testul constă în participarea la activităţi sexuale.

 

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: