Politică

În ce stare e Ion Iliescu după operație. Codrin Ștefănescu: Vorbim săptămânal

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Ştefănescu, a declarat că în urma discuţiilor cu medicii a reieşit că intervenţia chirurgicală la care a fost supus fostul preşedinte Ion Iliescu a decurs bine, dar un răspuns mai detaliat este aşteptat în jurul orei 14.00.

"Am aflat de la medici, azi de dimineaţă, că totul a decurs bine şi nu sunt probleme. De fapt, se anticipa, pentru că la "C.C. Iliescu" sunt nişte specialişti foarte buni în astfel de intervenţii chirurgicale. Aşteptăm un răspuns mai detaliat în jur de ora 14.00-14.30 şi sperăm să şi vorbim la telefon cu preşedintele Iliescu în această după amiază. Nu am vorbit aseară. Nu am putut să dau de dânsul. Când am aflat, era deja în drum, în Salvare, dinspre Elias spre "C.C. Iliescu", împreună cu soţia şi aghiotantul", a arătat Ştefănescu, într-o declaraţie acordată presei la Palatul Parlamentului.

Ştefănescu a mai precizat că în weekend a avut ultima discuţie cu fostul preşedinte. "Era ca de obicei, nu avea nimic special. Noi vorbim destul de des. O dată pe săptămână. Îl sun, vorbesc şi cu doamna Nina Iliescu. Şi eu, şi Liviu Dragnea sunăm destul de des. Chiar primim sfaturi şi de foarte multe ori este un foarte atent analist şi urmăreşte toate posturile de televiziune. Este, aşa, prins în jocul acesta politic şi de foarte multe ori ne-a dat şi sugestii foarte bune. Ultima oară când am vorbit nu avea această problemă. Se pare că a răcit undeva în weekend", a menţionat Codrin Ştefănescu.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost supus luni unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun, informează Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu".

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: