Eveniment

În comă profundă după ce a vrut să-și ucidă soția polițistă

Plan diabolic al unui militar din Bistrița Năsăud. Acesta a plănuit să își ucidă soția și fiica, dar după ce el se sinucide. A improvizat o instalație explozibilă în casă, care să se declanșeze atunci când cineva apasă pe clanță. A urmărit apoi pe ferestră momentul în care soția și fiica se întorceau dintr-o excursie. Când le-a văzut, a strigat "Adio, iubito", după care s-a aruncat în gol de la etajul 4.

Planul nu i-a ieșit însă. El nu a murit, fiind în comă profundă. Cea care a deschis ușa a fost fiica lui de 17 ani, care a văzut firul și a luat-o la fugă pe scări, scăpând astfel de efectele exploziei.

Între momentul în care s-a aruncat pe ferească și explozie au trecut 10 minute, astfel că la fața locului au ajuns pompierii și ziariștii. Un pompier și o ziaristă au fost răniți ușor de bucăți de geam și tencuială. 

Și soția lui a fost rănită în urma exploziei. „În urma exploziei de pe strada Împăratul Traian au rezultat trei victime. Două victime de sex feminin, dintre care o gravidă, și o victimă de sex masculin. Ele prezentau multiple traumatisme și plăgi. Au fost stabilizate la locul incidentului de către echipajele SAJ și au fost transportate la spital pentru mai multe investigații și tratamente de specialitate”, au anunțat reprezentanții Ambulanței.

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă. Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Bistrița acesta este în stare critică, intubat, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, șoc hemodinamic, în comă profundă.

Ancheta a arătat că bărbatul a improvizat o întreagă „instalație” care să declanșeze explozia provocată de gaz, încercând astfel să provoace rănirea soției și a fiicei sale. Conform investigatorilor de la locul exploziei, bărbatul a făcut un cot la țeava de gaz din spatele aragazului, la care cel mai probabil a atașat un declanșator. Astfel, în momentul în care s-a apăsat pe clanță, a avut loc și explozia.

Soția are 43 de ani, este polițistă și anunțase că îl părăsește.

Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: