Stil de viață

Iubita lui Oprișan, "baroneasă" la ASF

La ASF, celebrul Marian Oprișan si-a angajat iubita care nu are nici o treaba cu obiectul de activitate al instituției, dar care plătește salarii de mii de euro pe lună.

Larisa Nadrag, așa o cheama pe iubită, este absolventă de Jurnalism și este mai mică cu 13 ani decît tomnaticul Oprișan.

La ASF Larisa a ajuns dupa ce vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a ajuns Gabriel Grădinescu. Acesta a  fost șef de bancă în Focșani și apropiat de  Marian Oprișan, la intervențiile căruia a și fost numit la Autoritate, conform unor surse politice și din ASF.

Iubita lui Oprișan se ocupă, astăzi, de piața de capital din România. Ea este  consilier al vicepreședintelui ASF, Gabriel Grădinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pieței bursiere.

Pentru consilierea pe care i-o acordă vicepreședintelui Grădinescu, domnișoara de 41 de ani primște, spun sursele, 20.000 de lei pe lună.

Larisa Nădrag este o persoană destul de discretă în relația cu iubitul său  mai în vârstă și apare alături de acesta doar la anumite evenimente private. 

Vizualizări: 299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: