Sport

Jandarmul lovit cu scaunul în cap a fost internat la Terapie Intensivă

Jandarmul lovit cu un scaun în cap în timpul unui meci de fotbal de pe stadionul Cluj Arena este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca, fiind diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă.

Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la UPU Cluj-Napoca pentru investigaţii amănunţite.

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca, Adela Golea, a declarat, luni, că jandarmul a ajuns la Terapie Intensivă. „Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde îşi îndeplinea funcţia de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observaţie pe Secţia de Terapie Intensivă”, a spus Golea.

Reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca au declarat la rândul lor că incidentul a loc în minutul 88 al meciului de fotbal dintre echipele FC „U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, desfăşurat pe stadionul Cluj Arena.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: