Economie

JYSK, vânzări de peste 100 de milioane de euro

Cu o creștere atât a cifrei de afaceri, cât și a profitului brut, JYSK a înregistrat rezultate record în România. Compania a avut o cifră de afaceri de 482,8  milioane lei și un profit brut înainte de taxe de 67,2 milioane lei în anul financiar 2018.  

 JYSK România a înregistrat anul acesta cele mai bune rezultate de la intrarea pe piața din România, cu o cifră de afaceri de 482,8  milioane lei și un profit brut înainte de taxe de 67,2 milioane lei. Aceste rezultate reprezintă o creștere de 33% a cifrei de afaceri și o creștere a profitului brut de 23% față de anul financiar anterior. 

Categoriile de produse care au înregistrat cele mai mari creșteri, cu vânzări mai mari cu 25-30% față de anul precedent, sunt lenjeriile de pat și saltelele. Din categoria de mobilier, cea mai mare creștere a avut-o mobilierul pentru dormitor, urmată de etajere și biblioteci, iar din categoria mobilier de grădină, cea mai mare creștere a vânzărilor au avut-o seturile pentru terasă.  

“Faptul că cele mai mari creșteri din punct de vedere al vânzărilor au fost înregistrate de categorii de produse pentru dormitor – lenjerii de pat, saltele, mobilier – ne arată că din ce în ce mai mulți clienți din România asociază brandul JYSK cu un brand specializat în produse destinate somnului. Payoff-ul nostru este Scandinavian Sleeping and Living, avem o gamă variată de produse pentru somn de înaltă calitate și la prețuri accesibile, iar asta i-a atras pe cumpărători. De asemenea, punem accent pe pregătirea personalului din magazin. Asistenții de vânzări fac periodic training-uri despre produsele noastre, prin urmare știu ce să le recomande clienților, în funcție de necesitățile fiecăruia”, spune Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK a deschis primul magazin în România în anul 2007, în Oradea, iar în prezent compania are 63 de magazine în țară, cel mai nou fiind JYSK Roman, care a fost inaugurat pe 22 noiembrie. Compania are peste 800 de angajați.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: