Stil de viață

Kate Middleton și prințul William caută menajeră discretă

Cu un program foarte încărcat, familia prințului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prințul Charles, are nevoie de ajutor pentru a face față tuturor obligațiilor. Mai ales că William și soția lui, Kate, au trei copii. 
 
 
Concret, nepotul reginei Elisabeta a II-a caută o menajeră. Au dat și anunț în acest sens, care circulă deja pe internet. Noua angajată ar urma să-și desfășoare activitatea la Palatul Kensington, reședința regală locuită de William, Kate și de copiii lor. 

Care sunt cerințele? În primul rând experiență, dăruire, capacitate de organizare, de comunicare, dar și disponibilitate de a călători. 

În anunțul dat de William se subliniază că persoanele din apropierea familiei regale trebuie să știe să-și țină gura, să nu lanseze zvonuri sau să-i vorbească de rău pe cei care le-au oferit un loc de muncă și un salariu decent. ”Respectarea confidențialității și a discreției este primordială”, se precizează în respectivul comunicat. 

Citește și Fiul prințului Harry are probleme! Ce se întâmplă cu Archie

Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți din 2011 și au trei copii: prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. 

 
 

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: