Eveniment

La 16 ani, are două morți pe conștiință

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, vineri, la Medgidia, judeţul Constanţa, după ce un adolescent de 16 ani a intrat cu maşina pe trotuar.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un adolescent în vârstă de 16 ani a condus, vineri, un autoturism pe strada Fundătura Viilor din Medgidia, iar la intersecţia cu strada Văii a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina pe trotuar unde a accidentat patru persoane: trei femei şi un copil.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o femeie se afla în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi dusă la Spitalul din Medgidia. Aici a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au mai reuşit să o readucă la viaţă, fiind declarat decesul.

De asemenea, o altă femeie rănită grav a ajuns la Spitalul din Medgidia şi urma să fie transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar a intrat în stop cardio-respirator pe drumul spre elicopter şi nu a mai putut fi salvată de cadrele medicale. Celelalte două persoane implicate în accident au fost rănite mai uşor.

Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: