Comunitate

La 97 de ani, n-a murit de bătrânețe

Un bărbat în vârstă de 97 de ani din municipiul Curtea de Argeş, care era căutat de patru zile după ce a plecat voluntar de la domiciliu, a fost găsit decedat, marţi, 2 iulie, într-un lac.

Bărbatul plecase voluntar de la domiciliu, pe data de 28 iunie.

"Pe timpul căutărilor unui bărbat de 97 de ani, declarat dispărut din municipiul Curtea de Argeş, pompierii au identificat trupul acestuia în apa lacului Marina de pe raza municipiului. Bărbatul era decedat şi a fost extras din apă de către pompieri, care l-au adus la mal", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, de la data sesizării dispariţiei, zilnic, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale şi de ordine publică din Curtea de Argeş, cu sprijinul pompierilor, salvamontiştilor, voluntarilor şi membrilor familiei bărbatului au desfăşurat activităţi de căutare.

"Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzelor în care a survenit decesul", se precizează în comunicat.

IPJ Argeş anunţase anterior că bărbatul de 97 de ani, care se deplasa folosindu-se de două bastoane, plecase voluntar de la domiciliu în seara zilei de 28 iunie şi fusese dat dispărut.

 

Vizualizări: 54

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: