Comunitate

La Galați COVID face prăpăd

În ultima săptămână, au fost confirmate peste 200 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, la nivelul județului Galați. Autorităţile vorbesc despre patru focare şi despre 125 de cadre medicale infectate, transmite Mediafax. 
 
 
Cele mai multe cazuri sunt înregistrate la Spitalul Judeţean şi la Şantierul Naval Damen. Au fost semnalate cazuri şi la combinatul siderurgic Liberty şi în comuna Toflea.

Numărul cadrelor medicale testate pozitiv a ajuns, luni, la 38, la care se adaugă 9 pacienţi infectaţi cu coronavirus în timp ce se aflau internaţi. Direcţia de Sănătate Publică a dispus testarea tuturor angajaţilor spitalului şi oprirea internărilor în secţiile afectate. În plus, patru secţii sunt închise pentru 48 de ore. De la începutul epidemiei, în judeţul Galaţi au fost 125 de cadre medicale infectate, cele mai mulţi fiind angajate pe poziţiile de asistenţi şi infirmieri.

La Galaţi, numărul persoanelor testate pozitivCovid19 a ajuns, luni, la 1071. Sunt 31 de cazuri noi în doar 24 de ore, ceea ce reprezintă cea mai mare creştere înregistrată în ţară. În prezent, în Galaţi nu mai există persoane în spaţiile de carantină.

Vizualizări: 1,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: