Justiție

Leo de la Strehaia merge la pușcărie

Ion Stelică Mihai, zis Leo de la Strehaia, a fost condamnat miercuri la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, potrivit minutei Curții de Apel București. Condamnarea a venit într-un dosar de evaziune fiscală.


Potrivit avocaților din dosar, faptele se prescriu pe 2 octombrie 2021, prin urmare judecătorii încearcă să dea un verdict definitiv până atunci.


În primă instanță, pe 27 iulie acest an, Tribunalul București i-a condamnat pe Leo de la Strehaia, mama lui, Maria Mihai zisă Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, și vărul, Gheorghe Gheorghe, la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, mai exact tentativă la la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentativă.

În septembrie acest an, Leo de la Strehaia a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare pentru înșelăciune într-un alt dosar penal, iar fiul lui, la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare, însă decizia nu e definitivă. 

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: