Politică

Lia Olguța Vasilescu a fost sponzorizată în campanie de un traficant de droguri

Consilierul local PSD Laurentiu Alin Diaconescu, condamnat definitiv pentru trafic de droguri de mare risc, a contribuit cu 22.500 de lei la campania electorala a Liei Olguta Vasilescu. Suma apare in documente oficiale cu cei care au finantat campania primarului PSD al Craiovei.

Potrivit documentelor, date publicitatii de Petru Becheru, traficantul Diaconescu a donat pentru campania Olgutei Vasilescu suma de 22.300 de lei (peste 5.000 de euro).

 
  Consilierul local PSD Laurentiu Alin Diaconescu, fost candidat la Primaria Bailesti la alegerile locale din 27 septembrie 2020, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc.

Ca pedeapsa complementara, acesta nu mai are dreptul, pe o durata de doi ani, de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice si dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat, ceea ce inseamna ca isi pierde calitatea de ales local.

Laurentiu Alin Diaconescu a fost trimis in judecata in 2018, fiind acuzat ca, in calitate de responsabil cu achizitiile in cadrul unei farmacii administrate de sotia sa, a vandut fara a avea dreptul produse din gama opioidelor, care intra in categoria stupefiantelor.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: