Justiție

Lider PSD: Am mințit la Parchet

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a susținut, miercuri, că a mințit când a fost audiat la Parchet în cazul protestului din 10 august, atunci când Jandarmeria a gazat o sută de mii de protestatari, mulți veniți din diaspora.

Declarațiile sale sunt făcute în contextul în care PSD București a anunțat retragerea sprijinului politic în ceea ce-l privește.

Dialogul cu realizatorii de la România TV

Aurelian Bădulescu: „E posibil ca în România 2019 că îți faci un coleg trompetă să fii dat afară și să nu conteze cât ai muncit, cât ai luptat cu opoziția, câte proiecte ai votat, cât ai stat pe străzi, cât le-ai ținut c.. când venea hashtagul peste ei, câte documente ai semnat ca să nu-i lași în piață? Și ești audiat la Parchet și de ce a trebuit să mint la Parchet, asta nu se întreabă?

Realizator: Ați mințit la Parchet?

Aurelian Bădulescu: Da, asta nu întreabă? Am spus că după 30 ianuarie e momentul când lumea va sti adevărul. Asta este frica lor.

Realizator: Cum să spuneți că ați mințit la Parchet?

Aurelian Bădulescu: Da, domn'e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018. Poftim. Am spus o public.

Realizator: Ce ați mințit?

Aurelian Bădulescu: O să declar la Parchet.

Realizator: De ce ați mințit?

Aurelian Bădulescu: Că sunt un mincinos şi ca să apar un partid care acum mă exclude... de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: