Minciuna zilei

Liviu Dragnea: Economia a crescut în ăştia doi ani de zile foarte mult şi foarte rapid, asta înseamnă că mărfurile circulă mai mult şi sunt mai multe camioane!

Liviu Dragnea a minţit la Târgu Jiu spunând că toate drumurile au început să fie aglomerate pentru că economia a crescut în ultimii doi ani de zile foarte mult şi foarte rapid. Toate statisticile date publicităţii de specialişti îl contrazic şi dau vina pe infrastructura proastă a României.

"Vineri am plecat de la Bucureşti spre Reşiţa şi am făcut opt ore. Am văzut cât de aglomerat este acest drum Craiova-Piteşti şi nu numai Craiova - Piteşti, toate drumurile au început să fie aglomerate pentru că economia a crescut în ăştia doi ani de zile foarte mult şi foarte rapid, asta înseamnă că mărfurile circulă mai mult şi sunt mai multe camioane. E absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte ştiu, pentru două tronsoane s-au semnat contractele. Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă dedicată doar pentru acest drum expres. Olguţa Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului-ministru  pe infrastructură pentru a se implica şi ea direct pentru a urmări realizarea acestei lucrări, care este extrem de importantă pentru această zonă a ţării", a afirmat Dragnea.

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Minciuna zilei:

Citește și: