Externe

Loviți de tren în timp ce își comemorau fratele ucis în același loc

Doi bărbați care comemorau pierderea fratelui lor lovit în urmă cu o săptămână de un tren au fost uciși de un tren în exact același loc, relatează Insider.

Jose Chilambalam Tiquiram Us, în vârstă de 20 de ani, și Pablo Tiquiram, 29 de ani, doi bărbați din orașul Charlotte, aflat în statul american Carolina de Nord, se plimbau de-a lungul șinelor de tren când au fost loviți de un tren, potrivit unui comunicat remis de autoritățile locale.

Ambii bărbați au fost pronunțați morți când serviciile de urgență au ajuns la fața locului, potrivit CNN.

O investigație preliminară a autorităților a descoperit că aceștia își jeleau fratele, Baltazar Tiquiram Us, ucis în urmă cu o săptămână în același loc.

„Ei își comemorau fratele cu ocazia împlinirii unei săptămâni de la moartea sa și făceau un priveghi în locul unde el a fost ucis”, a declarat sergentul Adam Jones în timpul unei conferințe de presă.

„Din păcate cei doi frați au fost de asemenea loviți de un tren și au murit destul de rapid din cauza rănilor”, a mai declarat polițistul.

Acesta a precizat că frații aprindeau lumânări în momentul în care au fost loviți de tren și că se suspectează că aceștia erau sub influența alcoolului la momentul respectiv.

Autoritățile au demarat o investigație cu privire la accident.

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: