Sport

Lovitură de două milioane de euro pentru Hagi

Giovanni Becali a dezvăluit marți că Gheorghe Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu, extrema stânga în vârstă de 20 de ani de la Farul Constanța, la Girondins Bordeaux.

Meciul dintre Farul Constanța și CFR Cluj s-a disputat luni seară, la Ovidiu, în cadrul etapei cu numărul 22 din Superliga, iar campioana s-a impus cu scorul de 3-0.

Noaptea ce a urmat acestei partide a fost una plină pentru Gheorghe Hagi și nu din cauza înfrângerii. Acesta are motiv de bucurie, pentru că l-a vândut pe Alexi Pitu. „Vă dau în premieră, azi noapte Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux. Nu ştia nici musca, nicio albină şi vii tu cu telefonul ăsta, să îţi dau o veste în premieră. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00. O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez. Sunt acum pe locul doi după Le Havre şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna”, a spus Giovanni Becali, pentru Fanatik.

Potrivit spuselor cunoscutului impresar, Alexi Pitu ar urma să semneze un contract valabil pentru patru ani și jumătate.

În ceea ce privește suma de transfer, Giovanni Becali susține că Gheorghe Hagi va încasa aproximativ două milioane de euro în schimbul tânărului fotbalist.

Vizualizări: 71

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: