Sport

Luat cu ambulanța de pe terenul de fotbal

Jucătorul CSU Craiova, Valentin Mihăilă, a fost scos cu ambulanţa de pe teren, vineri seară, la meciul din deplasare cu Politehnica Iaşi, după ce a fost faultat foarte dur de Laurenţiu Rus. 

“Starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă este stabilă. Fotbalistul nostru se află în aceste momente la spital pentru investigaţii suplimentare”, a  precizat gruparea craioveană pe pagina oficială de Facebook.

În minutul 10 al partidei de la Iaşi, Laurenţiu Rus l-a lovit la gât pe Mihăilă, care s-a prăbuşit aparent inconştient. Rus a fost eliminat imediat.

Mihăilă a rămas întins pe gazon în aşteptarea ambulanţei care fusese chemată de la marginea terenului. Cel mai îngrijorat după accidentare a părut Ivan Martic, care s-a pus în genunchi şi a început să se roage.

Valentin Mihăilă a fost scos de pe teren cu ambulanţa, după ce gâtul i-a fost imobilizat. O altă ambulanţă a venit după câteva minute la stadion şi spre finalul primei reprize jucătorul a fost dus la spital.

Formaţia CSU Craiova a învins cu scorul de 3-0 echipa Politehnica Iaşi. Golurile au fost marcate de Mateiu ’47, Mitriţă ’53 şi Koljic ’62.

Formații

Politehnica Iaşi: D. Rusu - L. Rus, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru - Qaka, Cioinac - Sanoh, Flores (Bădic ’46), Platini (Enoh ’58) - A. Cristea (Ndongala ’73). Antrenor: Flavius Stoican

CSU Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mitriţă (Meza Colli ’82), Mihăilă (Fedele ’17) – Koljic (Nuno Rocha ’73). Antrenor: Devis Mangia

Cartonaşe galbene: Qaka ’80, Cioinac ’90 / Bancu ’25, Mitriţă ‘40

Cartonaş roşu: Rus ‘10

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Mihai Marius Marica, Ciprian Florin Danşa – Adrian Viorel Cojocaru

Observatori: Marian Salomir, Paul Cazan

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: