Politică

Lupu paru-și schimba, dar naravul, ba!

Valeriu Lupu, proaspăt numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost implicat într-un accident de circulație, vineri, pe o stradă din Timișoara. Pentru că a refuzat să fie testat cu alcooltestul de către polițiști, îi va fi întocmit dosar penal, scrie tion.ro. Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews.ro că premierul Ludovic Orban a decis să îl demită pe secretarul de stat.

Potrivit surselor tion.ro, Valeriu Lupu a lovit o mașină parcată pe strada Behela din Timișoara. Martorii au sunat la Poliție pentru că au avut suspiciunea că secretarul de stat conducea băut. La sosirea polițiștilor, Lupu a refuzat să fie testat cu alcooltestul și, de asemenea, la spital a refuzat prelevarea de probe biologice. Conform legii, polițiștii îi vor întocmi dosar penal.

Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews.ro că premierul Ludovic Orban a decis să îl demită pe secretarul de stat Vasile Lupu.

Valeriu Lupu este un personaj controversat. În 1995, când era director al Banat Air, un avion al companiei s-a prăbușit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Verona. Accidentul s-a soldat cu 48 de morți, iar rudele victimelor l-au acuzat pe Lupu că avionul s-ar fi prăbușit din cauză că acesta nu a aprobat degivrarea avionului înainte de decolare, pentru a economisi bani. Lupu a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor în luna noiembrie a anului trecut.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: