Sport

Maghiarii au reprimit spectatorii în tribune la meciuri

În ciuda pandemiei de coronavirus, fanii din Ungaria pot asista la meciuri, cu condiția distanțării în tribune, la 4 scaune și un rând diferență. Suporterii lui Kaposvar au fost deja, joi, primii beneficiari ai măsurii.

Dacă Liga 1 nici nu a reluat campionatul, la vestul granițelor României se deschid deja tribunele. Ungurii au permis, începând de joi, ca meciurile să se organizeze cu public. Kaposvári Rákóczi, ultima clasată după 25 de etape, a beneficiat de aportul fanilor împotriva lui Zalaegerszegi TE. Și este o premieră în Europa post-pandemie, maghiarii devansându-i astfel pe sârbi și greci la relaxare.

Rákóczi Stadion, de 7.000 de locuri, nu a fost însă ocupat decât la o capacitate redusă. Protocolul stabilit de ligă prevede o distanțare strictă a fanilor, așezați la patru scaune diferență pe rând și la unul separați pe verticală. Alte cinci partide cu aceleași măsuri sunt programate în weekend, deja două consumându-se de la restart în campionat plus alte patru (tur-retur) în semifinalele Cupei.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: