Comunitate

Mamă a șapte copii, în stare gravă după ce a născut singură

update: Din nefericire, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul, a anunţat ISU Alba.

Salvatorii din cadrul ISU Alba intervin, duminică, alături de un medic de la Serviciul de Ambulanţă, cu o autoşenilată în localitatea Scărişoara, unde au fost solicitaţi să acorde ajutor medical unei femei de 33 de ani, care a născut în urmă cu trei zile şi care este inconştientă. Drumul către localitatea unde a fost solicitată intervenţia este greu accesibil, autosanitara neputând să ajungă până la locul intervenţiei.

 
Vremea rea continuă să creeze probleme în mai multe zone ale judeţului Alba. 
Duminică, un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Câmpeni şi un echipaj cu medic de la Serviciul ambulanţă intervin în localitatea Scărişoara, unde s-a solicitat ajutor medical pentru o persoană inconştientă.

Cadrele medicale ajunse la pacientă au constatat că este vorba despre o femeie de 33 de ani,  care a născut în urmă cu trei zile, fiind a şaptea sarcină. Ea este inconştientă, însă are funcţii vitale. Femeia a fost preluată de către pompierii militari şi predată echipajelor medicale. Şi bebeluşul a fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni în vederea evaluării medicale.


Din cauza drumului greu accesibil şi a zonei înzăpezite, salvatorii folosesc o autoşenilată  pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării şi transportul persoanei la ambulanţă. 
Zona localităţii Scărişoara nu este singura afectată de vremea rea. În Cugir, doi copaci au căzut pe carosabil, pe drumul judeţean 704, o bandă a drumului fiind blocată. 


De asemenea, duminică, s-au produs avarii pe reţeaua de alimentare cu energie electrică în zonele Sebeş, Pianu, Ocna Mureş şi Apuseni. Duminică dimineaţă, aproximativ  1200 de consumatori din zona Sebeş - Pianu şi alţi 100 din comuna Garda de Sus nu erau alimentaţi cu energie electrică.

Vizualizări: 337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: