Stil de viață

Marius Manole: „Vreau, când mă duc la spital, să mă îngrijească un medic care are şcoală!”

Actorul Marius Manole este unul dintre cei mai înfocaţi luptători ai momentului împotriva neregulilor şi derapajelor din societatea actuală. Invitat la Realitatea Tv, Marius Manole, a mărturisit că a fost la un pas de moarte pe data de 10 august.

„La 10 august am trecut pe lângă moarte. Nu știam ce înseamnă gazele, am nimerit într-o mulțime, nu eram protejat, mi s-au învinețit buzele, nu mai puteam să respir, am fost împins afară din mulțime. Colega mea de teatru a leșinat. Pentru câteva secunde am înțeles ce li s-a întâmplat oamenilor din Colectiv și cum e să mori așa, deodată. De ce a făcut asta Guvernul? Pentru că ne-am adunat acolo câteva mii și ne-am exprimat punctul de vedere?! Și dacă nu aveam dreptate, tot trebuia să fim lăsați, altfel ne întoarcem în dictatură, în comunism. Eu știu cine este vinovat. Am schimbat un Iordache cu un Tudorel, cam asta am făcut noi din 89 încoace.  Noi știm vinovații. Ideea nu e dacă îi vom afla, știm cine sunt! Ideea este dacă vom reuși vreodată să îi pedepsim pe acești oameni pentru răul pe care l-au făcut?”, a declarat Marius Manole la Realitatea TV.

Marius Manole s-a arătat extrem de revoltat la adresa neregulilor din societatea românească şi i-a îndemnat pe români să lupte pentru ca fii lor să poată trăi într-o ţară normală:„Vreau, când mă duc la spital, să mă îngrijească un medic care are şcoală! Vreau să trăim într-o ţară normală.

Ai scris  pe facebook „Jos Dragnea” şi ţi se pare că ajunge? Nu, n-ajunge. Trebuie să avem curaj, şi de câte ori e nevoie să ieşim în piaţă şi să strigăm până când copii noştri şi copii copiilor noştri vor putea trăi într-o ţară normală. O ţară în care un Liviu Dragnea să nu le spună că au nevoie de vitamina D!”

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: