Sport

Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova nu se mai joacă în această seară

Patru jucători ai echipei de fotbal Astra Giurgiu au fost depistaţi pozitiv la coronavirus, Liga Profesionistă de Fotbal luând decizia de a amâna partida cu Universitatea Craiova care ar fi trebuit să aibă loc în această seară, de la ora 18:45, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

"Au venit rezultatele la testele efectuate de jucătorii echipei Astra şi, din păcate, avem alte patru cazuri. În aceste condiţii meciul cu Universitatea Craiova din această seară nu se mai dispută", a afirmat Ştefan.

  
Numărul cazurilor de coronavirus din lotul formaţiei giurgiuvene a ajuns astfel la 5 după ce miercuri, 29 iulie, un jucător fusese testat pozitiv la COVID-19.

Meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, care trebuia să se dispute la 29 iulie, a fost reprogramat pentru 31 iulie, de la ora 18:45, însă în urma testelor pozitive Liga Profesionistă de Fotbal a fost obligată să ia încă o dată decizia amânării.

 
De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Poli Timişoara.


În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum cinci cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: