Stil de viață

Mega-distrație la „Zilele Severinului”

Zdob şi Zdub, Ştefan Bănică jr., Voltaj, Mihai Mărgineanu, Feli, Nane sunt vedetele care vor concerta la acest sfârșit de săptămână în Drobeta-Turnu Severin.

Startul distracției se dă vineri, 3 mai, cu începere de la ora 18,30, când pe scena de pe Brătianu vor urca artiştii Ansamblului Profesionist "Danubius" și apoi Orchestra Lăutarii Mehedinţiului a Palatului Culturii Teodor Costescu. Spectatorii îi vor asculta pe îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Angelica Stoican, Niculina Stoican, Petrică Mîţu Stoian, Alina Moţi Drăghia, Emilia Dorobanţu, Narcisa Băleanu şi mulţi alţii.

Sâmbătă și duminică, pentru copii vor avea loc cu începere de la ora 10,00, pe strada Crișan, animaţii stradale, standuri cu pictură pe faţă, ateliere de creaţie, concert Trupa Pam-Pam.

Concertele de muzică uşoară vor avea loc la scena amenajată în parcarea hipermarketului Carrefour. Zdob şi Zdub, Ştefan Bănică jr., Voltaj, Mihai Mărgineanu, Feli, Nane sunt câteva din vedetele care vor concerta la Drobeta Turnu Severin, spectacolele fiind programate în intervalul orar 19,00 – 23,00.

Şi în Cetatea Medievală vor avea loc ateliere de pictură medievală, spectacol de cântece şi dansuri greceşti, precum şi ateliere handmade. Ca în fiecare an, manifestările se vor închide duminică, la ora 23,30, cu un spectaculos foc de artificii.

Vizualizări: 317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: